ΙΣΠΑΝΙΑ

El Mundo Deportivo: "Ο Γκριεζμάν θέλει μόνο Μπαρτσελόνα"

Atletico Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται πως έχει ήδη πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo" στο πρωτοσέλιδό της.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι γνωρίζει ήδη τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του, χωρίς όμως να τον κατονομάσει. Τα δημοσιεύματα φέρνουν την Παρί Σεν Ζερμέν σε θέση ισχύος για τον 28χρονο Γάλλο επιθετικό, όμως αν ισχύει το ρπορτάζ της "Mundo Deportivo", εκείνος είναι αποφασισμένος να παίξει στη Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, τονίζεται ότι δεν θέλει να χάσει ξανά το τρένο των μπλαουγκράνα όπως συνέβη πέρυσι. Η απογοητευτική φετινή σεζόν με την Ατλέτικο τον έχε κάνει να θέλει να παίξει σε τοπ κλαμπ και έχει ήδη αποφασίσει πως το μέλλον του είναι στο "Καμπ Νόου", στο πλάι του Λιονέλ Μέσι και της παρέας του.

Για να γίνει πράξη αυτό, χρειάζονται και θυσίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, καθώς ίσως χρειαστεί να πάρει τα χρήματα με βάση την περσινή πρόταση των Καταλανών, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Για να μείνει στην Ατλέτικο, είδε τις απολαβές του να εκτοξεύονται!

Επίσης, θυσία και στο αγωνιστικό κομμάτι, πηγαίνοντας σε μια ομάδα που έχει ηγέτη (Μέσι) και δεν θα είναι ο ίδιος όπως συνέβαινε στους ροχιμπλάνκος. Εν ολίγοις, θα πρέπει να μπει στη λογική ενός συνόλου που είναι χτισμένο πάνω στον Αργεντινό και όχι στον ίδιο. Θέλει όμως να πάει σε μια ομάδα που παίζει πιο επιθετικά και έχει άλλο στυλ παιχνιδιού απ' αυτό του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Όσο για την Παρί, το δημοσίευμα αναφέρει πως ναι μεν είναι επίσης κορυφαία ομάδα, αλλά δεν έχει την ίδια δυναμική και την ίδια λάμψη με τη Μπαρτσελόνα, ενώ το γαλλικό πρωτάθλημα συγκαταλέγεται στα πέντε κορυφαία, αλλά υπολείπεται αρκετά της La Liga. Μένει να φανεί, λοιπόν, στην πράξη αν τελικά ο Γκριεζμάν θα γίνει κάτοικος Καταλωνίας ή Παρισιού.

Την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης αναζητά τον αντικαταστάτη του και φέρεται να είναι έτοιμη να δώσει 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Ζοάο Φέλιξ, όπως αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "AS". Ο 19χρονος επιθετικός της Μπενφίκα στην παρθενική του σεζόν με την πρώτη ομάδα μέτρησε 15 γκολ σε 26 συμμετοχές και δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ