ΙΣΠΑΝΙΑ

Είπε "όχι" σε πρόταση 7.000.000 ευρώ για Αραούχο η Λας Πάλμας

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τοπικό Μέσο των Καναρίων Νήσων υποστηρίζει ότι ομάδα από τις ΗΠΑ έκανε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Σέρχιο Αραούχο και η Λας Πάλμας την αρνήθηκε.

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Canarias7, να υποστηρίξει ότι ομάδα του MLS χτύπησε την πόρτα της Λας Πάλμας για τον Αργεντινό στράικερ.

Το ποσό, μάλιστα, που φέρεται να προσέφεραν οι Αμερικανοί (το όνομα της ομάδας δεν το αποκαλύπτουν οι Νησιώτες) είναι 7.000.000 ευρώ και ο πρόεδρος της Ουνιόν το απέρριψε! Οι Ισπανοί σημειώνουν στο ρεπορτάζ τους ότι ο Ραμίρεζ συνεχίζει να πιστεύει ότι η αξία του "Κινέζου" είναι πάνω από 10.000.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαρρέει ότι το κλαμπ θα ικανοποιηθεί και με 4.000.000 ευρώ.

Είπε "όχι" σε πρόταση 7.000.000 ευρώ για Αραούχο η Λας Πάλμας

Ο βασικός τίτλος του Canarias7: Η Λας Πάλμας αρνείται να δώσει τον Σέρχιο Αραούχο

Η πρόταση, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, έφτασε στα γραφεία της Λας Πάλμας την Πέμπτη (11/4) από τον εκπρόσωπο του παίκτη, δηλαδή τον πατριό του, Γκιγιέρμο Ροντρίγκες και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση Αραούχο αντιλαμβανόμαστε πως τον Ιουνίου θα παιχτεί νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό φορ και τον σκληρό διαπραγματευτή, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Μελ, αναπροσαρμόζοντας το συμβόλαιο του πρώην "κιτρινόμαυρου", το καλοκαίρι, μέχρι το 2023 του έβαλε και ρήτρα 60.000.000 ευρώ!

Ο Αραούχο, πάντως, είναι προς πώληση -αυτό δεν είναι κρυφό-, αλλά όσο ο Ραμίρεζ συνεχίζει να ζητάει τόσα χρήματα για έναν παίκτη που δεν έκανε τίποτα τη φετινή χρόνια και φτάνει αισίως τα 28 του χρόνια δύσκολα θα βρει αγοραστή, εκτός βέβαια αν η ομάδα του MLS ή κάποια κινεζική αποφασίσουν να κάτσουν στο τραπέζι και να διαπραγματευτούν με ποσά που θα ξεκινούν με 10.000.000 ευρώ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ