ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έιμπαρ - Ρεάλ Μαδρίτης 3-0: Μια ταπεινωμένη "βασίλισσα"

Έιμπαρ - Ρεάλ Μαδρίτης 3-0: Μια ταπεινωμένη "βασίλισσα"

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε βαριά ήττα από την Έιμπαρ με 3-0. Τραγική η άμυνα της "βασίλισσας", ακόμη χειρότερη η επίθεσή της που δεν έχει έναν... στρατηγό να την καθοδηγήσει (VIDEO).

Ποιος να το λέγε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από τρία συνεχόμενα Champions League θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, έχοντας σκοράρει 20 γκολ με 19 τέρματα παθητικό. Η ομάδα που σκορπούσε τρόμο πριν από μερικούς μήνες έχει κατορθώσει σε 13 ματς πρωταθλήματος να κάνει πέντε ήττες.

Η "βασίλισσα" έδειξε σημάδια ανάκαμψης με τον Σολάρι, αλλά μέχρι τον αποψινό αγώνα με την Έιμπαρ, εκεί που οι "Μερένγκες" γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 και μάλιστα ιστορικής σημασίας γιατί ήταν η πρώτη στην ιστορία των γηπεδούχων επί του συγκεκριμένου αντιπάλου.

Το "πάρτι" της Έιμπαρ άρχισε στο 16' με τον Εσκαλάντε να κάνει το 1-0, έπειτα από τραγική αντίδραση της άμυνας των Μαδριλένων. Ο εφιάλτης, όμως, των ποδοσφαιριστών του Φλορεντίνο Πέρεθ γιγαντώθηκε μέσα σ' ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

Συγκεκριμένα, στο 52' ο Ένριχ έγραψε το 2-0 και στο 57' ο Κίκε το 3-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Και δεν είναι μόνο η αγωνιστική κρίση που ταλανίζει την λαμπερή Ρεάλ Μαδρίτης, αφού από εχθές πλανάται πάνω από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ένα σκάνδαλο ντόπινγκ με πρωταγωνιστή το αρχηγό της ομάδας, Σέρχιο Ράμος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Έιμπαρ: Ριέσγο, Πένα, Ολιβέιρα, Ραμίς, Άνχελ, Ορεγιάνα, Εσκαλάντε, Ζορδάν, Κουκουρέγια, Ένριχ, Κίκε.

Ρεάλ: Κουρτουά, Ράμος, Βαράν, Κρόος, Μπενζεμά, Μόντριτς, Μπέιλ, Μαρσέλο, Οντριοθόλα, Ασένσιο, Θεμπάγιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ