ΙΣΠΑΝΙΑ

Δύο αγωνιστικές στον διαιτητή που ακούμπησε τον Μοράτα

Δύο αγωνιστικές στον διαιτητή που ακούμπησε τον Μοράτα

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας τιμώρησε τον ρέφερι, Αλμπερόλα Ρόχας, με δύο αγωνιστικές γιατί ακούμπησε τον διαμαρτυρόμενο φορ της Ατλέτικο, Άλβαρο Μοράτα, στην εκτός έδρας έδρας αναμέτρηση με την Έιμπαρ.

Η Ατλέτικο δυσκολεύτηκε κόντρα στην Έιμπαρ, αλλά έφυγε με τη νίκη (0-1) το Σάββατο από τη Χώρα των Βάσκων χάρη σε γκολ του Τομά Λεμάρ στο 85ο λεπτό κι έκανε αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ο 26χρονος Ισπανός φορ των "κολτσονέρος", Άλβαρο Μοράτα, είχε αρκετά νεύρα στο ματς του "Ιπουρούα". Σε κάποια από τις πολλές διαμαρτυρίες του προς τον διαιτητή, Αλμπιρόλα Ρόχας, αυτός τον ακούμπησε - απωθώντας τον ανεπαίσθητα (colleja, όπως αναφέρεται στην ισπανική γλώσσα) - με αποτέλεσμα ο Μαδριλένος να εκνευριστεί ακόμη περισσότερο.

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας εξέτασε το συμβάν και τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον ρέφερι. Έτσι δεν έχει δικαίωμα να σφυρίξει αυτήν την εβδομάδα (υπάρχει η εμβόλιμη 34η και η 35η αγωνιστική) ούτε ως πρώτος διαιτητής, ούτε ως VAR σε ματς της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ