ΙΣΠΑΝΙΑ

Αύξηση 300% στις πωλήσεις των εμφανίσεων του Μελέντο!

Αύξηση 300% στις πωλήσεις των εμφανίσεων του Μελέντο!

Το πρώτο γκολ του Όσκαρ Μελέντο με τη φανέλα της Εσπανιόλ ήταν απέναντι στην Μπαρτσελόνα κι αυτό ήταν ικανό να προκαλέσει αύξηση 300% στις πωλήσεις των εμφανίσεων του 20χρονου στην μπουτίκ των "περίκος". (video)

Είναι γέννημα - θρέμμα "περίκο". Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ. Έλαβε το "βάπτισμα του πυρός" την περασμένη σεζόν, αλλά πέτυχε το πρώτο του γκολ την τρέχουσα. Όχι, απέναντι σε όποιον κι όποιον αντίπαλο.

Απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο ντέρμπι της πόλης της Βαρκελώνης. Ο 20χρονος μέσος, Όσκαρ Μελέντο, πέτυχε το νικητήριο (1-0) γκολ στην αναμέτρηση με τους "μπλαουγκράνα" για το Copa del Rey την Τετάρτη (17/1).

Κι αυτό στάθηκε ικανή κι αναγκαία συνθήκη για να προκαλέσει αύξηση της τάξης του 300% στις πωλήσεις των εμφανίσεων της Εσπανιόλ με το όνομα του Καταλανού στην πλάτη. Μάλιστα, στην προσεχή αναμέτρηση με τη Σεβίλλη (20/1, 14:00) για την 20ή αγωνιστική της La Liga πολλοί εκ των οπαδών της θα φορούν αυτές τις φανέλες για να τον τιμήσουν και να τον επιδοκιμάσουν. Άλλωστε, αυτό γκολ ήταν ιστορικό στο "Cornellà-El Prat". Η Εσπανιόλ νίκησε για πρώτη φορά τους "μπλαουγκράνα" μετά από 11 χρόνια!

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ