ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο: Πάει στα δικαστήρια τη Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν

Ατλέτικο: Πάει στα δικαστήρια τη Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της αμφισβητεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα και σκοπεύει να πάει στα δικαστήρια διεκδικώντας 80 εκατ. ευρώ ακόμα.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης πληρώνοντας 120.000.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γάλλου μέσου από την 1η Ιουλίου 2019 και μάλιστα του έβαλε και μυθική ρήτρα 800.000.000.

Οι ροχιμπλάνκος όμως θεωρούν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε πολύ νωρίτερα από την 1η Ιουλίου και για αυτό το λόγο η Μπάρτσα θα έπρεπε να δώσει 200.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο καθώς αυτό ήταν το ύψος της ρήτρας πριν μπει ο Ιούλιος.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση τους συγκεντρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να προσφύγουν στα δικαστήρια με τις δυο πλευρές να λύνουν εκεί πλέον τις διαφορές τους.

"Ο Αντουάν Γκριεζμάν μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκαν στην έδρα της Ισπανικής Επαγγελματικής Λίγκας για να καταγγείλουν την σύμβαση μεταξύ του παίκτη και της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού η Μπαρτσελόνα κατέθεσε για λογαριασμό του και στο όνομα του το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει ότι το ποσό που κατατέθηκε δεν επαρκεί για να καλύψει την ρήτρα, αφού είναι προφανές ότι η δέσμευση του παίκτη και της Μπαρτσελόνα έκλεισε πολύ πριν η ρήτρα μειωθεί από τα 200, στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης ήταν πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που ο παίκτης ανακοίνωσε στις 14 Μαΐου την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει ότι η καταγγελία του συμβολαίου έγινε πολύ νωρίτερα από το τέλος της περασμένης σεζόν και βασιζόμενη σε πράξεις αλλά και δηλώσεις του παίκτη, έχει ξεκινήσει τις κατάλληλες διαδικασίες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των νόμιμων συμφερόντων"

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ