ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο: Ο βοηθός του Σιμεόνε "ντόπαρε" τους παίκτες με αθυρόστομη ατάκα

Atletico Madrid manager Diego Simeone, right, and assistant coach German Burgos look on during a soccer squad training session at Emirates Stadium in London, Wednesday, April 25, 2018. Atletico Madrid faces Arsenal in a Europa League match on Thursday.  (Adam Davy/PA Wire)
Atletico Madrid manager Diego Simeone, right, and assistant coach German Burgos look on during a soccer squad training session at Emirates Stadium in London, Wednesday, April 25, 2018. Atletico Madrid faces Arsenal in a Europa League match on Thursday. (Adam Davy/PA Wire) ADAM DAVY/PA WIRE

Η Ατλέτικο έχει μπροστά της δύο σημαντικά αγωνιστικά τεστ απέναντι σε Σοσιεδάδ και Γιουβέντους και ο άμεσος συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, Χέρμαν Μπούργος, θέλησε να πωρώσει τους ροχιμπλάνκος μέσω μίας παθιασμένης ανάρτησης στο Instagram.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε με φόρα στη φετινή La Liga ούσα πρωτοπόρος με τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και με +4 από την Ρεάλ Μαδρίτης και +5 από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν πως τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Το επόμενο μάλιστα σετ αγώνων αναμένεται να αποκαλύψει πολλά για το χαρακτήρα της τη φετινή σεζόν καθώς θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο την Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν για την 4η αγωνιστική και την Γιουβέντους στις 18 του μήνα στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", στην πρεμιέρα του Champions League.

Τι είναι αυτό που χρειάζεται η Ατλέτικο για να τα καταφέρει; Να καταλάβουν οι παίκτες της πως δίνουν τελικούς, με τον βοηθό του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο, Χερμάν Μπούργος, να δίνει τον τόνο μέσα από ένα σούπερ εμψυχωτικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram.

"Ξεκινάει η δουλειά αυτή την εβδομάδα και ετοιμαζόμαστε για δύο τελικούς με Σοσιεδάδ και Γιουβέντους. Ετοιμαζόμαστε για τελικούς, όχι για ματς! Όταν ένας παίκτης καταλαβαίνει αυτό το μήνυμα είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τους στοχους του..

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μπει στο μυαλό των παικτών είναι αυτή η φράση: "Προτιμώ να πεθάνω με ένα βέλος στο στήθος παρά από ένα βέλος στον κ@λο. Θα πρέπει να δίνεις και τη ζωή σου για τους συμπαίκτες σου για να έρθει η επιτυχία", έγραψε μεταξύ άλλων ο βοηθός προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Photo Credits: Adam Davy/PA Wire

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ