Βάζει υποθήκη το "Wanda Metropolitano" η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βάζει υποθήκη το "Wanda Metropolitano", προκειμένου να αναχρηματοδοτήσει χρέος 200 εκατ. ευρώ, το οποίο προέρχεται από δύο δάνεια που πήρε για να πληρώσει τις εργασίες του έργου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βάζει υποθήκη το "Wanda Metropolitano"! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα οικονομικών ειδήσεων "Palco23", ο λόγος είναι για να αναχρηματοδοτήσει χρέος 200 εκατ. ευρώ, το οποίο προέρχεται από δύο δάνεια που πήρε για να πληρώσει τις εργασίες του έργου.

Οι "ροχιμπλάνκος" θα πάρουν αυτό το ποσό από την Inbursa, μια εταιρεία που ανήκει στον Μεξικανό μεγιστάνα, Κάρλος Σλιμ, από τον οποίο είχαν εξασφαλίσει 160 εκατ. ευρώ, ως μέρος προηγούμενου δανεισμού, προχωρώντας τώρα στην αλλαγή των όρων και την επέκτασή του.

Το δάνειο από την Inbursa λήγει το 2020 και η πρόθεση της Ατλέτικο είναι να παραταθεί ο χρόνος αποπληρωμής γι ακόμη δέκα χρόνια, αποκτώντας έτσι περισσότερο περιθώριο ελιγμών. Με τη λειτουργία αυτή, ο σύλλογος θέλει επίσης να ομαδοποιήσει το χρέος του, χωρίς να το διανείμει σε διαφορετικούς πιστωτές.

Οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν τον Μάρτιο, αλλά απαιτούν ακόμη την έγκριση της συνεδρίασης των μετόχων, η οποία πρέπει να συνεδριάσει μέχρι το τέλος του έτους. Σε αυτή τη συνάντηση, ο σύλλογος θα συζητήσει επίσης την έγκριση της πώλησης της έκτασης του "Βιθέντε Καλντερόν". Το Δημοτικό Συμβούλιο της Μαδρίτης έχει ήδη συμφωνήσει για να κατεδαφιστεί το γήπεδο το 2019.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όλο το καυτό σεξ που είδαμε στο Game of Thrones

Έχουμε τους αριθμούς και τα διαγράμματα που αποκαλύπτουν την πλούσια σεξουαλική δράση των πρώτων 7 σεζόν της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ