ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Το συγκινητικό αντίο του Χουάνφραν

Spain's Juanfran, right, and Bruno Soriano attend a press conference at the Marcel Gaillard  Sports Complex in Saint Martin de Re in France, Thursday, June 23, 2016. Spain will face Italy in a Euro 2016 round of 16 soccer match in Paris on Monday, June 27, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Juanfran, right, and Bruno Soriano attend a press conference at the Marcel Gaillard Sports Complex in Saint Martin de Re in France, Thursday, June 23, 2016. Spain will face Italy in a Euro 2016 round of 16 soccer match in Paris on Monday, June 27, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Χουάνφραν αποχαιρέτησε με συνέντευξη Τύπου την Ατλέτικο Μαδρίτης, την ομάδα όπου έπαιζε από τον χειμώνα του 2011.

Έπειτα από το αντίο του Γκοδίν που συνοδεύτηκε από δάκρυα και την αποχώρηση των Γκριεζμάν και Ερναντές, σειρά είχε και ο Χουανφράν. Το συμβόλαιο του 34χρονου αριστερού μπακ λήγει το καλοκαίρι και δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος".

Ο Χουανφράν ήταν ένας πιστός στρατιώτης της Ατλέτικο και παρέμεινε στην ομάδα από τον Ιανουάριο του 2011 έως και το τέλος της φετινής σεζόν.

"Αυτές είναι οι τελευταίες μου μέρες στην Ατλέτικο. Αυτό είναι το σπίτι μου, έζησα σπουδαίες μέρες εδώ τις καλύτερες της καριέρας μου, πολλά συνέβησαν σε μένα. Είμαι περήφανος που κάποιοι με θεωρούν θρύλο σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ." δήλωσε στους παρευρισκομένους και τους εκπροσώπους των Μέσων.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι προέρχεται από οικογένεια που στηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης με εκείνον να αποτελεί την εξαίρεση: "Έχω μαδριλένικο παρελθόν, με πατέρα Ρεάλ Μαδρίτης. Γρήγορα έγινα Ατλέτικο. Μία μέρα διάβασα ότι έφτασα σαν Βίκινγκ και αποχωρώ σαν Ινδιάνος".

Η συνέντευξη πήρε ακόμη περισσότερο συναισθηματική χροιά, όταν ο Χουανφράν ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ατλέτικο: " Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που χάρις αυτούς πήγα στην Εθνική. Είχα συναδέλφους που με έμαθαν πολλά. Είναι το δυσκολότερο πράγμα αυτά τα οκτώ χρόνια. Ήταν κάτι παραπάνω από οικογένεια για μένα. Θα επιστρέψω σύντομα, είμαι Ατλέτικο.

Ευχαριστώ τη μητέρα μου, μακάρι να ταν εδώ και ο πατέρας μου. Να ζούσε τους τίτλους και όλες τις χαρές. Ευχαριστώ την σύζυγό μου και τον γιο μου. Σας αγαπώ Γκοδίν, Γκριεζμάν, Γκάμπι, Ραούλ πετύχαμε πολλά σε αυτή την ομάδα".

Ο Χουανφράν αγωνίστηκε σε 355 παιχνίδια με την Ατλέτικο και πέτυχε 6 γκολ συνολικά με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος". Κατέκτησε, επίσης, ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, ένα σούπερ καπ και δύο Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον 18χρονο Λούντοβιτ Ρέις
Ξανά στην εθνική Πορτογαλίας ο Ζοζέ Σα
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ