ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Πολύ κοντά στον Χάμες Ροντρίγκες

Real Madrid's James Rodriguez reacts after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo La Coruna and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Wednesday April 26, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's James Rodriguez reacts after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo La Coruna and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Wednesday April 26, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κοντά σε μια σπουδαία καλοκαιρινή μεταγραφή βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους ροχιμπλάνκος, καθώς αυτή είναι η δική του επιθυμία, ενώ τον θέλει και ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Κολομβιανός έχει αποφασίσει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του, παρά το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων και όλα δείχνουν ότι η Ατλέτικο θα καταφέρει να τον πάρει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε προσπαθήσει και τον χειμώνα, αλλά δεν προχώρησε το deal.

Η διοίκηση της Ατλέτικο είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Χάμες, η οποία είναι στα 42 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, έπειτα από διετή δανεισμό στη Μπάγερν Μονάχου, επέστρεψε στη Μαδρίτη, αλλά και πάλι δεν είναι στις βασικές επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ