ΙΣΠΑΝΙΑ

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τους Βάσκους

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τους Βάσκους

Με γκολ του Ίκερ Μουναΐν στο 42ο λεπτό η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 1-0 της Γρανάδα για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Copa del Rey και πλέον έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε 1-0 την Γρανάδα στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Copa del Rey και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της Σεβίλλης, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή.

Η ομάδα του Γκαριτάνο προειδοποίησε στο 15ο λεπτό με τον Ινιάκι Γουίλιαμς, του οποίου το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ. Το νικητήριο γκολ πέτυχαν οι Βάσκοι χάρη σε ένα γκολ του Ικέρ Μουναΐν στο 42ο λεπτό με πλασέ από κοντά, έπειτα από ασίστ του Γουίλιαμς.

Η Μπιλμπάο είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, κάτι που δεν της επέτρεψε ο διαιτητής. Στο 48ο λεπτό ο Γεράι βρήκε δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως εκείνος μαζί με άλλους τέσσερις παίκτες ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 60' οι Βάσκοι κατάφεραν ξανά να βάλουν γκολ αυτή τη φορά με τον Κάπα, αλλά με την παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε, καθώς ο εκτεθειμένος Γουίλιαμς επηρέαζε τη φάση.

Η ομάδα του Γκαριτάνο συνέχιζε να κυριαρχεί, χωρίς να μπορεί να κάνει το 2-0. Η μοναδική αντίδραση από τη Γρανάδα ήρθε στο 82ο λεπτό όταν ο Νέβα εξαπέλυσε μία βολίδα, την οποία απέκρουσε ο Ουνάι Σιμόν.

Η αγωνιστική δράση του Copa del Rey συνεχίζεται την Πέμπτη (13/2) με την αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Σοθιεδάδ και της ομάδας-έκπληξης του θεσμού, της Μιραντές.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ