ΙΣΠΑΝΙΑ

Απρόοπτο με παραλίγο φιλί on camera μετά το Μπαρτσελόνα-Βαλένθια

Απρόοπτο με παραλίγο φιλί on camera μετά το Μπαρτσελόνα-Βαλένθια

Ο τελικός του Κυπέλου Ισπανίας προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους της Βαλένθια οχι μόνο μέσα από την τεράστια νίκη επί της Μπαρτσελόνα αλλά και ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο που έλαβε χώρα στο πλαίσιο των συνεντεύξεων.

Το βράδυ του Σαββάτου θα κάνουν πάρα πολύ καιρό να το ξεχάσουν οι οπαδοί της Βαλένθια, με την ομάδα τους να κάνει την έκπληξη στην Σεβίλλη και να κατακτάει το Copa del Rey επικρατώντας 2-1 της Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, επιστρέφοντας έτσι στους τίτλους για πρώτη φορά μετά το 2008.

Το εντυπωσιακό είναι πως πέρα από τα γκολ των Γκαμεϊρό και Ροντρίγκο που χάρισαν τη νίκη και το τρόπαιο στις "νυχτερίδες" υπήρχε και ένα περιστατικό που έκλεψε την παράσταση στο φινάλε καθώς σκόρπισε αυθόρμητα το γέλιο σε νικητές και χαμένους της βραδιάς.

Αυτό έλαβε χώρα την ώρα που έκανε δηλώσεις on camera ο Ματέου Αλεμάνι, με τον γενικό διυθυντή της Βαλένθια να συνομιλεί με γυναίκα δημοσιογράφο και την ώρα που έκανε κίνηση να φύγει, να στέλνει λάθος σήμα, δίνοντας την εντύπωση στην ρεπόρτερ πως έσκυβε για να τη φιλήσει.

Τελικά, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έστριψε το πρόσωπό του προς τα δεξιά για να φύγει από το πλάνο, με την ρεπόρτερ να προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον φιλήσει και το εν λόγω video να γίνεται viral με τη βοήθεια των social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ