ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανέλαβε την Βαλένθια ο Γκάρι Νέβιλ

Ανέλαβε την Βαλένθια ο Γκάρι Νέβιλ
Γκάρι Νέβιλ

Την έκπληξη έκανε η Βαλένθια, καθώς μετά την απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο στον πάγκο θα καθίσει ο Γκάρι Νέβιλ, έχοντας ως βοηθό τον αδερφό του Φιλ!

Στα τέλη Νοεμβρίου η Βαλένθια έκανε γνωστό το "διαζύγιο" με τον Πορτογάλο προπονητή Νούνο Εσπίριτο, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα στην Ισπανία είχαν ως αποτέλεσμα να κυλίσει η ομάδα στην 9η θέση της Πριμέρα, πέντε πόντους πίσω από την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Την Τετάρτη (2/12) οι "νυχτερίδες" με μία κίνηση-έκπληξη, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος παράλληλα θα συνεχίσει να έχει ρόλο βοηθού προπονητή στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και τηλεοπτικός σχολιαστής) υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στο πλάι του θα βρεθεί σε ρόλο βοηθού ο αδερφός του Φιλ!

"Είμαστε ευχαριστημένοι που κλείσαμε γρήγορα τον Γκάρι. Διαθέτει την εμπειρία για να καλύψει με επιτυχία το ρόλο του προπονητή στην Βαλένθια, αφού στο παρελθόν υπήρξε παίκτης παγκόσμιας κλάσης ενώ έχει δουλέψει και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Σε όλη του την πορεία έδειξε ηγετικές ικανότητες και γι αυτό τον επιλέξαμε για τη θέση του προπονητή", ήταν τα λόγια της προέδρου του συλλόγου Λέι Χουν Τσαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ, έχει το 50% των μετοχών της Σάλφορντ Σίτι. Το υπόλοιπο 50% έχουν στα χέρια τους οι Γκάρι και Φιλ Νέβιλ, ο Νίκι Μπατ, ο Πολ Σκόουλς και ο Ράιαν Γκιγκς.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ