ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανέλαβε την Αλμερία ο Γκούτι

Midfielder Jose Maria "Guti" Gutierrez speaks during a news conference in Madrid, Sunday, July 25, 2010. 'Guti' is leaving Real Madrid after 15 seasons with the Spanish giant. He scored 86 goals in 542 games for Madrid.(AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Midfielder Jose Maria "Guti" Gutierrez speaks during a news conference in Madrid, Sunday, July 25, 2010. 'Guti' is leaving Real Madrid after 15 seasons with the Spanish giant. He scored 86 goals in 542 games for Madrid.(AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο παλαίμαχος παίκτης της Ρεάλ, Γκούτι, που απασχόλησε έντονα τον Άρη, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλμερία, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Division.

Στην Αλμερία θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Γκούτι. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (04/11) στην πόλη προκειμένου να ολοκληρώσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 43χρονος τεχνικός καλείται να επαναφέρει την Αλμερία στη La Liga, καθώς ύστερα από 14 αγωνιστικές, η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση της Segunda Divison, 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την άνοδο, Κάντιθ.

Ο Γκούτι ήταν γι' αρκετά χρόνια στις ακαδημίες της Ρεάλ, φτάνοντας μέχρι την U19 του συλλόγου, ενώ την περσινή σεζόν βρέθηκε στο πλευρό του Σενιόλ Γκιουνές στην Μπεσίκτας ως άμεσος συνεργάτης του. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα και συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη, βρέθηκε στο στόχαστρο του Άρη, αλλά τελικά δεν επήλθε γάμος, παρά την επιθυμία και του τεχνικού διευθυντή των "κιτρίνων", Άγγελου Χαριστέα.

H ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ