LA LIGA

Υποψήφιος για Θέλτα ο Όγιος

Υποψήφιος για Θέλτα ο Όγιος

O Αργεντινός τεχνικός της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος έχει καθίσει και στους πάγκους των Άρη, Ατρομήτου, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκού και Ηρακλή εμφανίζεται ως υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Θέλτα.

Ο Εδουάρδο Μπερίσο αρνήθηκε την πρόταση της Θέλτα για ανανέωση της συνεργασίας τους και αποχωρεί από τη Γαλικία. Την ώρα που στο Βίγκο συνεχίζεται το casting για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του "Τότο", ένας συμπατριώτης του εμφανίζεται στη σχετική λίστα σύμφωνα με ΜΜΕ της Χιλής.

Είναι ο 53χρονος Αργεντινός πρώην προπονητής των Άρη, Ατρομήτου, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκού και Ηρακλή, Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος τώρα κάθεται στον πάγκο της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Όγιος ξεκίνησε την καριέρα του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα Β' και εκτός από τους ελληνικούς του σταθμούς, έχει καθίσει στους πάγκους των Ανόρθωσης, Μπολίβαρ, Όνσε Κάλδας, Ταγιέρες κι εθνικής Βολιβίας.

"Δεν το έχω σκεφτεί, δεν μπορώ να πω εάν θα μου άρεσε. Είμαι καλά εδώ, νιώθω καλά εσωτερικά. Έχω πάει σε πολλά μέρη και δεν έχω δει το πάθος που βλέπω εδώ", υποστήριξε ο Γκιγιέρμο Όγιος κατά τη συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, το φαβορί για τον πάγκο της Θέλτα είναι ο Ουνθουέ. Ο βοηθός του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα αποχωρήσει μαζί με τον συνεργάτη και αυτή την ώρα μοιάζει ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Μπερίσο. Εξάλλου, ξέρει την πραγματικότητα των Γαλιθιάνων καθώς υπήρξε βοηθός τεχνικού του Λουίς Ενρίκε στην κοινή τους θητεία στη Θέλτα.

Photo credits: Universidad de Chile twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ