LA LIGA

Υπέρβαρος ο Εμενίκε

Υπέρβαρος ο Εμενίκε

Ο Εμάνουελ Εμενίκε έχει παραπανίσια κιλά και μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα στη Λας Πάλμας, προκειμένου να χάσει το περιττό βάρος όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός κατάφερε να απεμπλακεί από τον Εμάνουελ Εμενίκε, παραχωρώντας τον δανεικό στην Λας Πάλμας.

Η καριέρα του Νιγηριανού στην ομάδα των Κανάριων Νήσων δεν άρχισε με ιδανικό τρόπο. Κάθε άλλο. Όταν ο Εμενίκε ανέβηκε στη ζυγαριά, ο Πάκο Χέμεθ έπαθε ένα μικρό σοκ.

Το ιδανικό βάρος του παίκτη είναι στα 89 - 90 κιλά, αλλά αυτή τη στιγμή είναι υπέρβαρος! Στα 95 κιλά σταμάτησε η ζυγαριά για τον 30χρονο επιθετικό, γι' αυτό και δεν μπήκε στα πλάνα του προπονητή του στο ματς με την Μάλαγα.

Το πρόβλημα είναι πως με την αποχώρηση του Λοΐκ Ρεμί, μόνο ο Χόναταν Καλέρι με τον πιτσιρικά Ερίκ Εξπόσιτο είναι οι διαθέσιμοι στράικερ στην Λας Πάλμας και η ένταξη του Εμάνουελ Εμενίκε στην ομάδα είναι απαραίτητη όσο το δυνατόν γρηγορότερο.

Ο Νιγηριανός ακολουθεί το πρόγραμμα εκγύμνασης των συμπαικτών του, ωστόσο παράλληλα έχει λάβει οδηγίες για έξτρα προπόνηση που θα τον βοηθήσει να απαλλαγεί σύντομα από τα περιττά κιλά.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πάκο Χέμεθ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που θα διεξαχθεί στο "San Mames" το βράδυ της Παρασκευής (9/2, 22:00).

Photo credits: udlaspalmas.es

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ