LA LIGA

Χετάφε - Μπαρτσελόνα 1-2: Μέσι, Σουάρες και +5 για τους "μπλαουγκράνα" στην κορυφή

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and FC Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Sunday, Jan. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and FC Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Sunday, Jan. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με σκορ 2-1 της Χετάφε στο Coliseum Alfonso Pérez και απέκτησε πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέσι (20'), Σουάρες (39') και Μάτα (43') τα γκολ του αγώνα. (video)

Νικηφόρα ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Μπαρτσελόνα, που εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο Σεβίλλη - Ατλέτικο και την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Σοδιεδάδ, αυξάνοντας την διαφορά της στην κορυφή της βαθμολογίας από τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Οι "μπλαουγκράνα" του Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασαν από το Coliseum Alfonso Pérez, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Χετάφε, χάρη σε τέρματα των Μέσι (20') και Σουάρες (39'), με τον Μάτα (43') να μειώνει για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, η Μπαρτσελόνα για το 3-1 και η Χετάφε με το 2-2, με αποκορύφωμα τη φάση του 67' όταν ο Μάτα πέρασε και τον Στέγκεν για να πλασάρει άουτ σε κενή εστία...

Έτσι η Μπαρτσελόνα έβαλε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι της, αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την δεύτερη Ατλέτικο στη βαθμολογία, ενώ βρίσκεται στο συν δέκα από την πέμπτη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΧΕΤΑΦΕ (Μπορνταλάς): Σορία, Σουάρεθ, Ντακονάμ, Καμπρέρα, Αντούνιες, Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Φουλκιέ (58' Μολίνα), Πορτίγιο (84' Ιμπάνιεθ), Μάτα, Άνχελ (74' Σαμού Σάιθ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Αρτούρ (88' Αλένια), Βιντάλ (70' Μπουσκέτς), Ντεμπελέ (84' Κοουτίνιο), Μέσι, Σουάρες.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της La Liga

AP Photo/Manu Fernandez

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ