LA LIGA

Βιγιαρεάλ: Συμφωνία με Έμερι

Arsenal manager Unai Emery gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Burnley FC, at The Emirates Stadium, in London, Saturday, Aug. 17, 2019. (Yui Mok/PA via AP)
Arsenal manager Unai Emery gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Burnley FC, at The Emirates Stadium, in London, Saturday, Aug. 17, 2019. (Yui Mok/PA via AP) YUI MOK/PA VIA AP

Σύμφωνα με τη "Marca", ο Ουνάι Έμερι επιστρέφει στην Ισπανία, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ, η οποία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Europa League.

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Έιμπαρ για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga και κατέκτησε την πέμπτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Europa League της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, η νέα χρονιά δεν θα θυμίζει σε πολλά τη φετινή, αφού πέρα από το τέλος εποχής των Σάντι Καθόρλα και Μπρούνο Σοριάνο, θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις, με βασικότερη του προπονητή της ομάδας, Χαβιέρ Καγέχα.

Ο 42χρονος τεχνικός ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και παρότι οδήγησε το "κίτρινο υποβρύχιο" σε ευρωπαϊκή θέση, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Marca", ο αντικαταστάτης του Καγέχα έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Ουνάι Έμερι, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία.

Ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία ύστερα από 2016, όταν κι αποχώρησε από τη Σεβίλλη για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Στη συνέχεια ακολούθησε η αποτυχημένη διετία στην Άρσεναλ, από την οποία απολύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Παρά την κακή πορεία με τους "κανονιέρηδες", ο Έμερι χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων των ισπανικών ομάδων, αφού η εικόνα που παρουσίασε -ειδικά με τη Σεβίλλη- ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Photo Credits: Yui Mok/PA via AP

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ