LA LIGA

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ 2-2: O Καθόρλα ξέρανε τη "βασίλισσα" που έμεινε στο -7 από τη Μπαρτσελόνα

Villarreal's Santi Cazorla celebrates after scoring against Real Madrid during their Spanish La Liga soccer match at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, on Thursday, Jan. 3, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Villarreal's Santi Cazorla celebrates after scoring against Real Madrid during their Spanish La Liga soccer match at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, on Thursday, Jan. 3, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη La Liga η Βιγιαρεάλ υποχρέωσε σε ισοπαλία, 2-2, τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σάντι Καθόρλα να είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Ένα σημαντικό πόντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή της πήρε η Βιγιαρεάλ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης που έληξε ισόπαλη 2-2 το βράδυ της Πέμπτης.

Οι γηπεδούχοι είχαν ως πρωταγωνιστή τον Σάντι Καθόρλα που πέτυχε δυο γκολ, στο 4' και στο 82', και η "βασίλισσα" που έκανε αρχικά την ανατροπή με τα γκολ των Μπενζεμά και Βαράν πέταξε τελικά δυο πόντους και έμεινε έτσι στο -7 από την Μπαρτσελόνα μετά από 17 αγωνιστικές στη La Liga.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν στο 4' με όμορφο πλασέ του Καθόρλα από τα αριστερά.

Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα με τον Μπενζεμά στο 7' να ισοφαρίζει από κοντά μετά από σέντρα του Βάθκεθ από τα δεξιά.

Οι παίκτες της "βασίλισσας" συνέχισαν να πιέζουν και στο 15' ο Βάθκεθ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Ασένχο απομάκρυνε σωτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 20' με τον Βαράν. Ο Κρόος εκτέλεσε φάουλ που είχε κερδίσει η Ρεάλ με τον Γάλλο αμυντικό να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Εν συνεχεία η Ρεάλ έδωσε χώρο στην Βιγιαρεάλ που είχε τη κυκλοφορία της μπάλας και την υπεροχή χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος να προσπαθούν να απειλήσουν αλλά η άμυνα της Ρεάλ μπορούσε να αποσοβήσει τους κινδύνους μπροστά από την εστία του Κορτουά.

Η Βιγιαρεάλ έφτασε κοντά στο γκολ στο 65' με το σουτ του Μορένο να φεύγει σύριζα από το δεξί δοκάρι του Κουρτουά. Στην αντεπίθεση η Ρεάλ έφτασε κοντά στο 3-1 όταν ο Λούκας Βάθκεθ έκανε την προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, κέρδισε και τις κόντρες με αποτέλεσμα να βγει σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Ασένχο.

Το "κίτρινο υποβρύχιο" πήρε και πάλι την κυκλοφορία της μπάλας, απείλησε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 82' όταν σε ωραία σέντρα από τα αριστερά ο Καθόρλα πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έκανε το 2-2.

Μέχρι το τέλος του αγώνα η Ρεάλ δεν μπόρεσε να απειλήσει και έτσι το τελικό 2-2 παρέμεινε μέχρι τη λήξη με τους παίκτες της "βασίλισσας" να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο βλέποντας τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα να μένει στο -7.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Λαγιούν, Γκονθάλεθ, Ρουίθ, Κόστα, Φουέγο (82' Τριγκέρος), Κάσερες (63' Εκαμπί), Φορνάλς, Καθόρλα, Τσουκουέζε, Μορένο (68' Κάρλος Μπάκα).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος (86' Βινίσιους), Καζεμίρο, Μόντριτς (63' Βαλβέρδε), Βάθκεθ, Μπενζεμά, Μπέιλ (46' Ίσκο).

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ