LA LIGA

Βαλένθια: Ματιές σε Γκοδίν

Inter Milan's Diego Godin applauds during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Inter Milan's Diego Godin applauds during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Το μέλλον του Ντιέγκο Γκοδίν στο Μιλάνο είναι αβέβαιο, με τη Βαλένθια να κάνει τα σχέδιά της προκειμένου να εκμεταλλευτεί την περίσταση.

Μετά από εννέα χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Γκοδίν αποχώρησε πέρσι με προορισμό την Ίντερ. Στην ιταλική ομάδα δεν φαίνεται πως θα μακροημερεύσει όμως, αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν τον (υπο)λογίζει ως βασικό στέλεχος, γεγονός που έχει κάνει τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό να σκέφτεται ήδη τη μετακόμιση σε άλλη ομάδα.

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ ήταν οι πρώτες που ακούστηκαν για τον έμπειρο σέντερ μπακ, αλλά δεν είναι οι μόνες. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Βαλένθια είναι ο τελευταίος -χρονικά- μνηστήρας για τον παίκτη, με τις νυχτερίδες να ποντάρουν στο γεγονός πως ο ίδιος αισθανόταν πολύ άνετα στην Ισπανία, στην οποία αγωνιζόταν από το 2007 έως το 2019 (σε Βιγαρεάλ και Ατλέτικο).

Όπως αναφέρεται πάντως στη Mundo Deportivo, η αγάπη που έχει για τους κολτσονέρος ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο προκειμένου να μην επιστρέψει στην Primera Division για άλλη ομάδα.

AP Photo/Petr David Josek

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ