LA LIGA

Βαλένθια: Κοντά σε Χάβι Γκράθια

Watford manager Javi Gracia acknowledges the fans after the Premier League match at London Stadium Saturday, December 22, 2018.  (Chris Radburn/PA via AP)
Watford manager Javi Gracia acknowledges the fans after the Premier League match at London Stadium Saturday, December 22, 2018. (Chris Radburn/PA via AP) CHRIS RADBURN/PA VIA AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Cadena Ser", οι διοικούντες τη Βαλένθια βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Χάβι Γκράθια προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Τον αντικαταστάτη του Άλμπερτ Θελάδες αναζητούν οι διοικούντες τη Βαλένθια και όπως φαίνεται τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Χάβι Γκράθια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Cadena Ser", ο πρώην τεχνικός της Γουότφορντ είναι σε προχωρημένες επαφές με τις "νυχτερίδες" και δεν αποκλείεται να εχουμε ανακοινώσεις ακόμη και τη Δευτέρα (20/07).

Η Βαλένθια είχε στη λίστα και τον Χαβιέρ Μπορδαλάς της Χετάφε, αλλά και τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας, Ρούμπεν Μπαράχα, αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις. Θυμίζουμε πως ο 50χρονος Γκράθια ήταν προπονητής μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Γουότφορντ, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει κι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον πάγκο της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου.

H Βαλένθια, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, είναι στο -2 απ' την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Photo Credits: Chris Radburn/PA via AP

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ