LA LIGA

Βαλένθια - Ατλέτικο 2-2: Με το μυαλό στο σεντόνι

Atletico Madrid's Felipe controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 1, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Atletico Madrid's Felipe controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 1, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ατλέτικο προηγήθηκε δυο φορές στο Μεστάγια, αλλά η Βαλένθια επιφύλαξε ισάριθμες απαντήσεις και οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες (2-2) διατηρώντας ανοικτή τη μάχη της τετράδας πριν αντιμετωπίσουν Λίβερπουλ και Αταλάντα για τους 16 του Champions League.

Η Βαλένθια υποδέχθηκε την Ατλέτικο στο Μεστάγια στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η 24η αγωνιστική της ισπανικής Liga, η οποία είχε τέσσερα γκολ, αλλά δεν ανέδειξε νικητή (2-2).

Οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες διατηρώντας ανοικτή τη μάχη της τετράδας. Μάλλον έμοιαζαν να έχουν το μυαλό τους στην εβδομάδα που έρχεται και φέρνει τη Βαλένθια κόντρα στην Αταλάντα και την Ατλέτικο κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η ομάδα της Μαδρίτης προηγήθηκε δυο φορές, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε ισάριθμες. Οι κολτσονέρος άνοιξαν το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου του ματς με τους Βιτόλο και Κορέα να συνεργάζονται άψογα από τη δεξιά πλευρά και τον Γιορέντε να νικά από κοντά τον Χάουμε.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση στο 40ό λεπτό. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάξι Γκόμες έκανε το γύρισμα και ο Γκαμπριέλ με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε ο Όμπλακ.

Η ομάδα της πρωτεύουσας ανέκτησε προβάδισμα στο 43' με εξαιρετικό σουτ, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Τόμας Πάρτεϊ. Η τελευταία λέξη ανήκε στη Βαλένθια και τον Κοντογκμπιά, ο οποίος με προβολή ύστερα από την εξαιρετική εκτέλεση του Παρέχο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.



Η ουσία είναι ότι η Ατλέτικο παραμένει τέταρτη και διατηρεί την απόσταση των δυο βαθμών από τις νυχτερίδες στη μάχη εξόδου στο Champions League.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-2 (HIGHLIGHTS):

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ