ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγιαδολίδ - Λεγανές: Ο Σιόβας στο 11' άνοιξε το σκορ για τους "Pepineros"

Real Madrid's Gareth Bale, right, shoots the ball next to Leganes' Dimitrios Siovas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Gareth Bale, right, shoots the ball next to Leganes' Dimitrios Siovas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Για την 14η αγωνιστική της La Liga η Λεγανές φιλοξενείται στο "José Zorrilla" από τη Βαγιαδολίδ, με τον Δημήτρη Σιόβα να σκοράρει στο 11' για το 0-1. (VIDEO)

Βαγιαδολίδ και Λεγανές κοντράρονται στο "José Zorrilla" ψάχνοντας τους πόντους που θα τις κρατήσουν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους "Pepineros" να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ μετά από κεφαλιά του Δημήτρη Σιόβα στο 11', για το 0-1.

Από εκτέλεση κόρνερ του Όσκαρ, ο Έλληνας διεθνής στόπερ κέρδισε την μάχη των αιθέρων στο πρώτο δοκάρι και βρήκε δίχτυα για το προβάδισμα της Λεγανές από νωρίς στην αναμέτρηση.Είναι το πρώτο εφετινό γκολ του 30χρονου στόπερ στη Λεγανές, με την οποία έχει 59 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις από το καλοκαίρι του 2016, όταν μεταγράφηκε στην Ισπανία μετά από πέντε σεζόν στον Ολυμπιακό.

AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ