LA LIGA

Τόσα ζητάει η Εσπανιόλ απ' την Μάλαγα για τον Ρομπέρτο

Τόσα ζητάει η Εσπανιόλ απ' την Μάλαγα για τον Ρομπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Diario La Grada", η Εσπανιόλ ζητάει 2.000.000 ευρώ απ' την Μάλαγα για την παραχώρηση του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ επέστρεψε στην Ισπανία, ύστερα από μία τριετία στον Ολυμπιακό, για χάρη της Εσπανιόλ. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον 31χρονο τερματοφύλακα, καθώς μετράει μόλις 6 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Η απόκτηση του Ντιέγκο Λόπεθ απ' την ομάδα της Βαρκελώνης έθεσε στο περιθώριο τον πρώην "ερυθρόλευκο", ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Μάλαγα, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για να τον κάνει "δικό" της.

Ο Ρομπέρτο χαίρει της εκτίμησης του Μίτσελ, καθώς οι δύο άνδρες συνυπήρξαν για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Diario La Grada", οι διοικούντες την Εσπανιόλ δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως οι Καταλανοί θα έλεγαν "ναι" σε μία πρόταση κοντά στα 2.000.000 ευρώ, δηλαδή 1.000.000 ευρώ λιγότερο απ' ό,τι τον απέκτησαν απ' τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ