LA LIGA

Τόρες: "Θέλω να επιστρέψω γρήγορα στο γήπεδο"

Τόρες: "Θέλω να επιστρέψω γρήγορα στο γήπεδο"

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ισπανία για τον Φεβρουάριο αναδείχθηκε ο Φερνάντο Τόρες. Τι είπε για για το βραβείο, αλλά και για τον τραυματισμό του.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Φεβρουάριο αναδείχθηκε ο Φερνάντο Τόρες. Ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης ανταμείφθηκε απ' τους φιλάθλους της La Liga για τις καλές εμφανίσεις και πλέον μετρά αντίστροφα, ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορεί ο προηγούμενος μήνας να κύλησε ιδανικά για τον Ισπανό επιθετικό, αλλά στο ξεκίνημα του Μαρτίου συγκρούστηκε στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να αποχωρήσει με φορείο απ' τον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, βρίσκεται εκτός κινδύνου και σε μικρό χρονικό διάστημα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις των "ροχιμπλάνκος".

Όπως ήταν λογικό, μετά τη βράβευση παραχώρησε δηλώσεις στον ισπανικό Τύπο, τονίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά σύντομα: "Σκέφτομαι τη συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και προσπαθώ να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο όσο το δυνατόν συντομότερα".

Για την επιλογή του κόσμου να τον αναδείξει κορυφαίο ποδοσφαιριστή του μήνα τόνισε: "Όταν επιλέγεσαι για βραβείο απ' τους φιλάθλους κι απ' αυτούς που ακολουθούν την ομάδα σου, τότε είναι επιπλέον ειδική τιμή και τους είμαι ευγνώμων. Ήταν καλός μήνας για την Ατλέτικο και για μένα. Συμμετείχα σε αρκετά παιχνίδια και σκόραρα αρκετά τέρματα".

Απ' τα λόγια του δεν έλειψε ο τραυματισμός που αποκόμισε στην αναμέτρηση κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (1-1): "Είμαι μια χαρά, ύστερα απ' αυτό το περιστατικό. Ήταν ισχυρό σοκ για όλους. Βέβαια, δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη τη στιγμή, μέχρι που ανέκτησα τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο.

Υποθέτω ότι φαινόταν σαν να μένω εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι θα σκέφτηκαν η γυναίκα, οι γονείς και τα αδέρφια μου. Καταλαβαίνω ότι τρόμαξαν γι' αυτό που έγινε.

Βέβαια, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς η κατάσταση θα μπορούσε να είναι αρκετά χειρότερη. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα".

AP Photo/Carlos Pardellas

Gracias a todos, como siempre . Fue un gran mes de febrero pero lo mejor está por venir . #forzaatleti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Torres (@fernandotorres) στις

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ