ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα που έσπασε η Μπέτις σε ποσοστό κατοχής μπάλας

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Μπέτις, σημείωσε στη νίκη επί της Λεγανές το υψηλότερο καταγεγραμμένο ποσοστό κατοχής μπάλας στην ισπανική Liga, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα.

Η Μπέτις νίκησε 1-0 τη Λεγανές για την 7η αγωνιστική της ισπανικής Liga χάρη στο γκολ του Λορέν Μορόν. Οι παίκτες του Κίκε Σετιέν κατέγραψαν στην αναμέτρηση του "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" το υψηλότερο καταγεγραμμένο ποσοστό κατοχής μπάλας στην ιστορία της ισπανικής Liga.

Συγκεκριμένα, οι "βερδιμπλάνκος" κατέγραψαν ποσοστό 82,51%! Έτσι, προσπέρασαν στην Μπαρτσελόνα την εποχή που ήταν τεχνικός ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Συγκεκριμένα, οι "μπλαουγκράνα" είχαν καταγράψει ποσοστό κατοχής 82,22% στη νίκη επί της Λεβάντε για την 17η αγωνιστική της σεζόν 2010-11.

Την πεντάδα στη σχετική λίστα με τα μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής μπάλας συμπληρώνουν άλλα τρία ματς της ομάδας της Βαρκελώνης. Με τη Λεβάντε τη σεζόν 2012/13 (81,47%), τη Ράθινγκ τη σεζόν 2011-12 (79,25%) και την Αλαβές την περασμένη σεζόν (78,83%).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ