LA LIGA

Το μάθημα "πορνό" του Καπαρός

Το μάθημα "πορνό" του Καπαρός

Ο Άντερσον Κονσεϊσάο αποκάλυψε ότι ο τότε τεχνικός του στη Μαγιόρκα, Χοακίν Καπαρός, έδειξε στους ποδοσφαιριστές της νησιωτικής ομάδας βίντεο από ταινία πορνό, πριν το ματς με την Μπιλμπάο.

Το ημερολόγιο έδειξε Σάββατο 15 Δεκεμβρίου του 2012, ήταν η 16 αγωνιστική της La Liga εκείνης της σεζόν και η Μαγιόρκα υποδεχόταν την Μπιλμπάο. Ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες ο τεχνικός της πρώτης, Χοακίν Καπαρός, φρόντισε να προσπαθήσει "ξυπνήσει" τους ποδοσφαιριστές του, στη μάχη για την παραμονή.

Ο τρόπος; Πρωτότυπος. Αν κι εν τέλει, δεν είχε αποτέλεσμα. "Στα αποδυτήρια, την παραμονή του ματς , ο μίστερ (Χοακίν Καπαρός) ξεκίνησε να μας δείχνει ένα βίντεο. Όλοι εξεπλάγησαν, αλλά ήταν σκηνές από ταινία πορνό. Οι φάτσες μας ήταν ένα αληθινό ποίημα, δεν καταλαβαίναμε τίποτα από ο,τι βλέπαμε. Φαντάζομαι ότι η προέλευση της ταινίας, ήταν αμερικάνικη. Οι σκηνές, δεν διήρκησαν πάνω από 30 δευτερόλεπτα, αλλά ήταν κάτι το αλησμόνητο.

Ο Καπαρός χρησιμοποίησε αυτό το βίντεο για να σπάσει τον πάγο, που ένιωθε ότι υπήρχε στην ομάδα. Ο στόχος του ήταν, να αντιδράσουμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, χάσαμε 0-1, τον απέλυσαν και υποβιβαστήκαμε. Φαίνεται, ότι ούτε αυτές οι σκηνές μας ξύπνησαν", υποστήριξε ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός της Μαγιόρκα και νυν της Φιλαδέλφεια Γιούνιον στο MLS, Άντερσον Κονσεϊσάο, για τον πρώην τεχνικό του, Χοακίν Καπαρός.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ