LA LIGA

Το γκολ του Σουάρες μέσα από τα μάτια του Σέρτζι Ρομπέρτο

Barcelona's Luis Suarez, left, celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Luis Suarez, left, celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η τηλεοπτική κάλυψη του ισπανικού Clásico ανέβηκε επίπεδο με την τεχνολογία να μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το γκολ του Λουίς Σουάρες από την οπτική γωνία του Σέρτζι Ρομπέρτο. (video)

Η Μπαρτσελόνα είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Ισπανία και το απέδειξε στο "clásico", καθώς νίκησε 3-0 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, χάρη σε τέρματα των Λουίς Σουάρες, Λιονέλ Μέσι και Αλέις Βιδάλ.

Ο Ουρουγουανός άνοιξε το σκορ στο "Santiago Bernabéu" στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης από ασίστ του Σέρτζι Ρομπέρτο σε ωραία αναπτυγμένη επίθεση των "μπλαουγκράνα".

Τι έβλεπε, ωστόσο, ο 25χρονος Καταλανός την ώρα που τροφοδοτούσε τον Ουρουγουανό; Η τηλεοπτική κάλυψη του τελευταίου ισπανικού Clásico ανέβηκε επίπεδο και μας έδωσε την ευκαιρία στα ριπλέι να δούμε το γκολ από την οπτική γωνία του Σέρτζι Ρομπέρτο. Δείτε το εντυπωσιακό video:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ