LA LIGA

Το διπλό pasillo της Ντέπορ στην Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's Andres Iniesta, center, fights for the ball beside Rodrigo Ely, second left, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Alaves, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's Andres Iniesta, center, fights for the ball beside Rodrigo Ely, second left, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Alaves, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ανακοίνωσε πως οι παίκτες της θα κάνουν pasillo σε αυτούς της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Copa del Rey, αλλά ίσως να έχουν κατακτήσει και το πρωτάθλημα!

Οι παίκτες της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα παραταχθούν έξω απ' τη φυσούνα του "Riazor" και θα χειροκροτήσουν αυτούς της Μπαρτσελόνα, ενώ βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για τη μεταξύ τους αναμέτρηση το βράδυ της Κυριακής (29/4 / 21:45).

Θα κάνουν δηλαδή το γνωστό... pasillo, τιμώντας τους Καταλανούς για την κατάκτηση του Copa del Rey, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Κορούνια.

Υπάρχει όμως ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα, έτσι το pasillo να είναι διπλό!

Για να γίνει αυτό, να έχει εξασφαλίσει η "Μπάρτσα" τον τίτλο πριν τον αγώνα του "Riazor", θα πρέπει το Σάββατο η Ρεάλ να μην έχει νικήσει τη Λεγανές και νωρίτερα την Κυριακή η Ατλέτικο να μην έχει νικήσει στην έδρα της Αλαβές.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ