LA LIGA

To deadline της Μπαρτσελόνα στον Βαλβέρδε

Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Μπαρτσελόνα έκανε κρούση στον Ερνέστο Βαλβέρδε για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού... τρέναρε την απάντησή του μέχρι το τέλος του πρώτου μισού της σεζόν.

Άλλος θα έτρεχε με... χίλια για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα και να είναι διασφαλισμένος από κάθε άποψη ό,τι κι αν συμβεί στην ομάδα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, είπε "όχι" στην πρώτη κρούση που του έκαναν οι Καταλάνοι, τονίζοντας στους διοικούντες τον σύλλογο ότι το καλύτερο θα ήταν να συζητήσουν αφότου ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της σεζόν...

Αρκετές ημέρες αργότερα ήρθε η "απάντηση" της πρωταθλήτριας Ισπανίας στα "θέλω" του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού διά στόματος Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, του προέδρου των "Μπλαουγκράνα".

Συγκεκριμένα, ο Μπαρτομέου τόνισε στο "Onda Cero" και την εκπομπή "El Transistor" ότι υπάρχει πλήρης ικανοποίηση ως προς τις υπηρεσίες του Βαλβέρδε, παρ' όλα αυτά ο 54χρονος έχει διορία να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε μέχρι τον Μάρτιο: " Έχει ακόμα οψιόν γι' ακόμα μια σεζόν στην ομάδα μας. Εμείς θα τον θέλαμε μαζί μας γιατί είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του.

Χρησιμοποιεί απόλυτα σωστά όσα γνωρίζει και όσα έχει πετύχει στην προπονητική.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διορία, αλλά θεωρώ ότι θα περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να μάθουμε τι έχει αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογό μας."

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ