LA LIGA

Θέλτα - Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έπιασε κορόιδο την άμυνα των γηπεδούχων

Barcelona's Lionel Messi, right, fights for the ball with Celta Vigo's Iago Aspas during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar)
Barcelona's Lionel Messi, right, fights for the ball with Celta Vigo's Iago Aspas during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar) AP

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 20' του αγώνα με τη Θέλτα με κεφαλιά του Σουάρες μετά από τρομερή έμπνευση και ασίστ του Λιονέλ Μέσι ο οποίος έπιασε κορόιδο την άμυνα των γηπεδούχων. (VIDEO)

Με μια αδιανόητη έμπνευση ο Λιονέλ Μέσι έπιασε κορόιδο όλη την άμυνα της Θέλτα και έδωσε μια επική ασίστ στον Σουάρες για να ανοίξει το σκορ στο 20' της αναμέτρησης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο για απευθείας εκτέλεση και αυτό φοβήθηκαν άπαντες στη Θέλτα.

Για αυτό και στο τείχος υπήρχαν τρεις ποδοσφαιριστές, ένας δίπλα τους, τέσσερις πίσω από το τείχος και από ένας σε κάθε δοκάρι ώστε να περιορίσουν το χώρο για να περάσει η μπάλα. Ε και;

Ο Μέσι είδε τον Σουάρες να βρίσκεται ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και ο Αργεντινός τον βρήκε με υπέροχη πάσα και ο Ουρουγουανός με το κεφάλι απλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ