LA LIGA

Θέλει Premier League ο Βαλβέρδε

Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο τεχνικός της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την αναζήτηση του προπονητή, ο οποίος θα την καθοδηγήσει τεχνικά την επόμενη σεζόν καθώς ο Λουίς Ενρίκε έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον πάγκο της στο τέλος της τρέχουσας.

Οι "μπλαουγκράνα" διέψευσαν τις επαφές τους με τον "τσινγκούρι" και σύμφωνα με καταλανικά και βασκικά ΜΜΕ υπάρχει λόγος. Όπως αναφέρει η "El Correo", ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Premier League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τεχνικός της Μπιλμπάο αποκάλυψε σε άτομα του στενού φιλικού του περιβάλλοντος ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο αγγλικό πρωτάθλημα και θέλει να περιμένει ποιος πάγκος θα είναι άδειος το καλοκαίρι. Το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ παραμένει αβέβαιο, προς το παρόν, και στην Ισπανία εκτιμούν ότι μπορεί το μέλλον του Βαλβέρδε να βρίσκεται στο Λονδίνο.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ