LA LIGA

Τέλος ο Βίκτορ Σάντσεθ από την Μπέτις

Τέλος ο Βίκτορ Σάντσεθ από την Μπέτις

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε και επίσημα η Μπέτις το βράδυ της Τρίτης (9/5). Στον πάγκο έως το τέλος της σεζόν ο Αλέξις Τρουχίγιο.

Δύο προπονητές με προϋπηρεσία στη χώρα μας έκατσαν φέτος στον πάγκο της Μπέτις, αμφότεροι όμως είδαν την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο της Σεβίλλης.

Πρώτα ο Γκουστάβο Πογέτ και τώρα ο Βίκτορ Σάντσεθ, που είχε επιλεγεί ως αντικαταστάτης του Ουρουγουανού. Παρά το γεγονός ότι με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού στον πάγκο της η Μπέτις σώθηκε σχετικά εύκολα, το βράδυ της Τρίτης (9/5) ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο τεχνικός διευθυντής Αλέξις Τρουχίγιο θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, έχοντας μακρά ιστορία στον σύλλογο. Ήταν παίκτης και αρχηγός της Μπέτις από το 1993 έως το 2000 και βοηθός προπονητή το διάστημα 2004 - 2006.

"Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μπέτις αποφάσισε σήμερα το βράδυ την απομάκρυνση του Βίκτορ Σάντσεθ από το πόστο του προπονητή της πρώτης ομάδας.

Η ομάδα εκτιμά τις υπηρεσίες του κ. Σάντσεθ και του επιτελείου του, στους οποίους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.

Επιπροσθέτως, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε πως στα δύο τελευταία ματς της σεζόν, την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης αναλαμβάνει ο Αλέξις Τρουχίγιο, τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου", αναφέρει η ανακοίνωση της Μπέτις.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ