LA LIGA

Τέλος ο Νούνο από τη Βαλένθια

Τέλος ο Νούνο από τη Βαλένθια

Όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα (30/11) το πρωί ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είχε υποβάλει την παραίτησή του πριν από τον αγώνα με τη Σεβίλλη η οποία και έγινε δεκτή απ' τη διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμα στελέχη της Βαλένθια, όπως αναφέρει η Marca, ο Νούνο είχε πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια πριν την κυριακάτικη (29/11) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεβίλλη.

Όπως είπε και ο ίδιος στην συνομιλία που είχε με τον Λιμ: "Από την πρώτη μέρα της σεζόν οι οπαδοί μας έχουν γυρίσει την πλάτη και η κατάσταση είναι αφόρητη για το τεχνικό επιτελείο και για τους παίκτες". Σε κάθε ευκαιρία οι φίλοι της Βαλένιθα τραγουδούσαν "Nuno vete ya" (Νούνο φύγε) καθώς η ομάδα παραπαίει.

Σε 13 αγωνιστικές στην Ισπανία η Βαλένθια είναι στην 9η θέση και έχει 5 νίκες, 4 ήττες και 4 ισοπαλίες με 17 γκολ ενεργητικό και 10 γκολ παθητικό. Από την άλλη στο Champions League βρίσκεται στην τρίτη θέση του 8ου ομίλου (με αντιπάλους τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, τη Γάνδη και τη Λυών) με 3 ήττες και δυο νίκες.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Πίτερ Λιμ προσπάθησε να μεταπείσει τον Νούνο και να μην παραιτηθεί καθώς ο δισεκατομμυριούχος από τη Σιγκαπούρη είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας που, μεταξύ άλλων, διαχειρίζεται και τα δικαιώματα του, πρώην πλέον, προπονητή των "νυχτερίδων".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ