LA LIGA

Τέλος η σεζον για Κόστα: οκτώ αγωνιστικές η τιμωρία του

Barcelona's Gerald Pique, right, talks to Atletico forward Diego Costa who was sent off with a red card for insulting referee Jesus Gil Manzano during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Gerald Pique, right, talks to Atletico forward Diego Costa who was sent off with a red card for insulting referee Jesus Gil Manzano during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντιέγκο Κόστα πληρώνει ακριβά την αποβολή του στο ντερμπι με την Μπαρτσελόνα, με την ισπανική ομοσπονδία να του επιβάλλει τιμωρία οκτώ αγωνιστικών που τον θέτει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα είναι πλέον αναγκασμένη να πορευτεί ως το τέλος της σεζόν η Ατλέτικο, με την πολιτογραφημένο Ισπανό επιθετικο να τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού οκτώ αγωνιστικών για την επεισοδιακή συμπεριφορά του και την αποβολη του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα το περασμένο Σάββατο ( νίκη με 2-0 για τους "μπλαουγκράνα").

Η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδία τιμώρησε τον 30χρονο επιθετικό με τέσσερις αγωνιστικές για το ανάρμοστο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε απέναντι στον διαιτητή Χιλ Μανθάνο (αυτός ήταν και ο λόγος που του έδειξε απευθειάς κόκκινη κάρτα στο ματς) και άλλες τέσσερις επειδή μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε, τον έπιασε από το χέρι.

Με αυτή την τιμωρία, η σεζόν έχει ουσιαστικά τελειώσει για τον Κόστα από τη στιγμή που απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής La Liga, με τα ισπανικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως ίσως το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα να ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα της "Ατλέτι" στη δεύτερη θητεία του στους "ροχιμπλάνκος".

Μένει βέβαια να δούμε αν θα παραμείνει η ποινή με δεδομένο πως οι Μαδριλένοι, που διεκδικούν τη 2η θεση μαζί με την συμπολίτισσα Ρεάλ, έχουν κάνει γνωστό πως θα καταθέσουν έφεση για τη μειωσή της όσον αφορα στον αριθμό των αγωνιστικών.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ