LA LIGA

Τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου για το Clásico

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Αποθέωση για Μπαρτσελόνα και Μέσι στα καταλανικά ΜΜΕ, σκεπτικισμός για Ρεάλ και Ζιντάν στα μαδριλένικα. Η επόμενη ημέρα του Clásico στα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου. (photos)

Η Μπαρτσελόνα είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Ισπανία και το απέδειξε στο "clásico", καθώς νίκησε 3-0 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, χάρη σε τέρματα των Λουίς Σουάρες, Λιονέλ Μέσι και Αλέις Βιδάλ.

Αυτό ακριβώς "αποτυπώνεται" στον ισπανικό Τύπο. Με εκ διαμέτρου αντίθετα πρωτοσέλιδα για μαδριλένικες και καταλανικές εφημερίδες. Στη Βαρκελώνη αποθεώνεται ο Λιονέλ Μέσι, στην ισπανική πρωτεύουσα η κριτική κατευθύνεται στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Δείτε στο Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνούς Τύπου.

SPORT: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η "Sport" εύχεται Καλά Χριστούγεννα στο πνεύμα των ημερών και τονίζει: " Μια κολοσσιαία Μπάρτσα πέρασε από το Bernabéu και κρίνει το πρωτάθλημα με 14 βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ". Η κεντρική φωτογραφία, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή του Λιονέλ Μέσι.

Τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου για το Clásico

MUNDO DEPORTIVO: BEST14L

Κι εδώ Λιονέλ Μέσι. Με λογοπαίγνιο, βέβαια. Κτηνώδης είναι η λέξη που αποδίδεται στον Αργεντινό, ο οποίος "σκότωσε" τη Ρεάλ. Στη λέξη "κρύβεται" ο αριθμός 14 (βαθμολογική διαφορά από τη Ρεάλ) και το Best (καλύτερος). "Με ένα τεράστιο δεύτερο ημίχρονο, η Μπάρτσα πέρασε από το Bernabéu κι άφησε τη Ρεάλ 14 βαθμούς πίσω".

Τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου για το Clásico

AS: Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΦΕΥΓΕΙ

Σκεπτικισμός στη Μαδρίτη για τη συντριβή της Ρεάλ. "Η Μπαρτσελόνα (ξε)φεύγει" διαπιστώνει η "AS", ασκώντας κριτική στον Ζινεντίν Ζιντάν. "Ο Ζιντάν ρίσκαρε με τον Κόβατσιτς αντί για τον Ίσκο και του βγήκε σε κακό".

Τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου για το Clásico

MARCA: ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος "εκπέμπει" και η "Marca". "Στη γωνία της σκέψης" ο τίτλος με τον Ζινεντίν Ζιντάν σε ανάλογη κατάσταση (σκεπτικός, με σκυμμένο κεφάλι). "Η Μπάρτσα χόρεψε την αγνώριστη Ρέαλ, θύμα των τακτικών λαθών. Ο κόσμος αποδοκίμασε ξανά τον Μπενζεμά. Η Ρεάλ πάει για διακοπές με 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο", αναφέρει για τη Ρεάλ, ενώ για την Μπαρτσελόνα υποστηρίζει: "Είναι ήδη πρωταθλήτρια χειμώνα και σχεδόν καλοκαιριού".

Τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου για το Clásico

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ