LA LIGA

Τα "καψόνια" της Μπέτις στον Ζοζούλια

Ukraine's Roman Zozulya, center left, challenges for the ball with Iceland's Hordur Magnusson, left, during World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Iceland at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Ukraine's Roman Zozulya, center left, challenges for the ball with Iceland's Hordur Magnusson, left, during World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Iceland at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Η Μπέτις θέλει να ξεφορτωθεί τον Ρομάν Ζοζούλια και σύμφωνα με τον ατζέντη του Ουκρανού φορ ο πελάτης του υπόκειται σε διάφορα καψόνια από τους "βερδιμπλάνκος" τις τελευταίες ημέρες.

Δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Μπέτις, Κίκε Σετιέν και οι "βερδιμπλάνκος" προσπαθούν να απαλλαχθούν από το συμβόλαιό του. Ο Ρομάν Ζοζούλια, για τον οποίον προκλήθηκε αρκετός θόρυβος κατά την παρελθούσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο όταν ο δανεισμός του στη Ράγιο Βαγιεκάνο "ναυάγησε" λόγω των ακροδεξιών εθνικιστικών του πεποιθήσεων, δεν χωρά στην ομάδα της Σεβίλλης και τα κριτήρια αυτή τη φορά είναι αμιγώς αγωνιστικά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του Ουκρανού φορ, Βλαντίμιρ Κουζμένκο, η Μπέτις προσπαθεί να δείξει με κάθε τρόπο στον ποδοσφαιριστή ότι είναι ανεπιθύμητος, ξεκινώντας από τα πιο απλά πράγματα στα αποδυτήρια.

"Ο Σέρα Φερέρ είπε στον Τύπο ότι η Μπέτις θα προσπαθήσει να φθάσει σε συμφωνία με τον Ζοζούλια. Αλλά, στις 15 Αυγούστου του 2017 έφθασε ο Ρομάν στο προπονητικό κέντρο κι όταν μπήκε στα αποδυτήρια είδε ότι του πήραν το ντουλαπάκι χωρίς να τον ειδοποιήσουν και τον ενημέρωσαν ότι ήταν εντολή της διοίκησης. Επίσης δεν του είχαν ετοιμάσει ρούχα για την προπόνηση και το χειρότερο είναι ότι του πήραν το νούμερο και το έδωσαν σε άλλον παίκτη", υποστήριξε ο Βλαντίμιρ Κουζμένκο. Τελευταίο ματς του Ζοζούλια ήταν στις 19 Ιανουαρίου και την εντός έδρας αναμέτρηση της Μπέτις με τη Χιχόν.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ