LA LIGA

Συμπαίκτης του Ζιντάν ο Γουακάσο

Συμπαίκτης του Ζιντάν ο Γουακάσο

Η Αλαβές ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' τον Παναθηναϊκό, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παίκτης της Αλαβές είναι με κάθε επισημότητα ο Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ισπανική ομάδα, στην οποία θα έχει συμπαίκτη τον υιό του Ζινεντίν Ζιντάν, Έντσο.

Θυμίζουμε πως μόλις την περασμένη Παρασκευή (14/07) ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε απ' τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ το υψηλό συμβόλαιο αποτελούσε ακόμα έναν ανασταλτικό παράγοντα στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Έτσι, ο Γουακάσο επιστρέφει στη La Liga, στην οποία αγωνίστηκε και το τελευταίο εξάμηνο της περυσινής περιόδου (Γρανάδα) ως δανεικός από το "τριφύλλι". Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Έλτσε, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Λας Πάλμας στο πρωτάθλημα της χώρας της Ιβηρικής. Όπως υποστηρίζεται στο ρεπορτάζ του "Cadena Ser", ο Γουακάσο απέρριψε προτάσεις από Τουρκία, Ρωσία, Ισραήλ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Χετάφε.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: Alaves Twitter

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ