LA LIGA

Συμφωνία του Ρομπέρτο με τη Μάλαγα

Συμφωνία του Ρομπέρτο με τη Μάλαγα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena COPE", ο Ρομπέρτο ήρθε σε συμφωνία με τη Μάλαγα και πλέον απομένει η συγκατάθεση της Εσπανιόλ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ επέστρεψε στην Ισπανία, ύστερα από μία τριετία στον Ολυμπιακό, για χάρη της Εσπανιόλ. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον 31χρονο τερματοφύλακα, καθώς μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Η απόκτηση του Ντιέγκο Λόπεθ απ' την ομάδα της Βαρκελώνης έθεσε στο περιθώριο τον πρώην "ερυθρόλευκο", ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena COPE", ο Ρομπέρτο έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τη Μάλαγα, χωρίς να γίνεται γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Έτσι, πλέον, το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Μάλαγα και της Εσπανιόλ, η οποία ζητάει 2.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Σημαντικό ρόλο στην επικείμενη ολοκλήρωση του deal έπαιξε ο τεχνικός της Μάλαγα, Μίτσελ, με τον οποίο ο Ρομπέρτο συνυπήρξε για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό.

Δείτε το tweet:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ