LA LIGA

Στον "αέρα" ο Μπερίσο

Celta's head coach Eduardo Berizzo reacts towards his players from the technical area during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Celta's head coach Eduardo Berizzo reacts towards his players from the technical area during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η διοίκηση της Σεβίλλης θα αποφασίσει στο συμβούλιο της Παρασκευής (22/12) εάν θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Εδουάρδο Μπερίσο στην τεχνική ηγεσία μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη μετρά η Σεβίλλη και παρά το γεγονός ότι οι "νερβιονένσες" είναι στην πέμπτη θέση της κατάταξης της La Liga και στους 16 του Champions League (αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), το μέλλον του Εδούαρδο Μπερίσο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι επισφαλές.

Η διοίκηση της ομάδας της Ανδαλουσίας θα αποφασίσει στο συμβούλιο της Παρασκευής (22/12) την παραμονή ή μη του "Τότο" στον πάγκο.

Ο Αργεντινός, ο οποίος πρόσφατα (29/11) εγχειρίστηκε με επιτυχία την στον προστάτη, καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο φαίνεται να μην πείθει πλέον στη Νερβιόν (γειτονιά της Σεβίλλης και έδρα των "ροχιμπλάνκος").

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ("λότο", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Marca"). Υπάρχουν "φωνές" που του ζητούν να δοθεί πίστωση ελαχίστου χρόνου για να αλλάξει την εικόνα της Σεβίλλης στις αναμετρήσεις με την Κάντιθ (3/1, 22:00 για το Copa del Rey) και Μπέτις (6/1, 21:45 για τη La Liga). Την ίδια στιγμή, οι Ανδαλουσιανοί ετοιμάζονται για επιθετική μεταγραφική πολιτική και προτίθενται να διαθέσουν το μεγαλύτερο ποσό που έχουν δαπανήσει στην ιστορία τους σε χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ