LA LIGA

Stoiximan.gr: Μεσημεριάτικο El Clasico με 250+ ειδικά στοιχήματα!

Stoiximan.gr: Μεσημεριάτικο El Clasico με 250+ ειδικά στοιχήματα!

Μπορεί η παραμονή των Χριστουγέννων να έχει το όνομα, αλλά φέτος, τουλάχιστον, η... προπαραμονή έχει τη χάρη. Και τι χάρη! Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα για το El Clasico, στις 14:00 το μεσημέρι με καφέ ή φαγητό!

Η χρονιά φτάνει σιγα-σιγά στο τέλος της, αλλά η αγωνιστική δραστηριότητα είναι έντονη τις τελευταίες αυτές 10 μέρες, ειδικά σε Ισπανία και Αγγλία. Ξεκινώντας από την πρώτη, το Σάββατο το μεσημέρι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα για φέτος.

Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, η Stoiximan έχει ετοιμάσει αμέτρητα ειδικά και μοναδικά στοιχήματα για το ντέρμπι με πάνω από 250 ειδικές αγορές και προσφορά έκπληξη αποκλειστικά για το ΕL Clasico!

5 το καλοκαίρι, -11 τα Χριστούγεννα

Η 17η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας φέρνει Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντιμέτωπες για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, μετά τον... καλοκαιρινό περίπατο των "μερένγκες" για το Super Cup, όπου επικράτησαν με το συνολικό 5-1 (1-3 εκτός και 2-0 εντός) και κατέκτησαν τον τίτλο.

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά με τον γνωστό μας και αγαπημένο στους φίλους του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει την Μπαρτσελόνα στην πρώτη θέση της La Liga με 42 βαθμούς, 11 ολόκληρους μπροστά από την ομάδα του Ζιντάν (με έναν αγώνα λιγότερο).

Αν και η Ρεάλ έχει να κερδίσει τη "μισητή" αντίπαλό της στο Μπερναμπέου από το 3-1 του 2014, η νίκη αυτή κρίνεται επιτακτική αν δεν θέλει να αποχαιρετίσει πριν ακόμα κλείσει ο 1ος γύρος, τις όποιες ελπίδες για τον τίτλο, αν και βέβαια, στο ισπανικό πρωτάθλημα ένας γύρος είναι μεγάλη διαδρομή.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 7 γκολ στις τελευταίες 2 εξορμήσεις της στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα, και φιλοδοξεί να συνεχίσει να σκοράρει κατά ρυπάς για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά της από τη Ρεάλ, αλλά και τους άλλους μνηστήρες.

Μάλιστα, στα 5 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί από 4 γκολ και πάνω με το Stoiximan.gr να προσφέρει αυτό το ενδεχόμενο σε ελκυστικές αποδόσεις .

Ούτε Ρονάλντο, ούτε Μέσι

Στα El Clasico, περάν από τον αριθμό των γκολ, σημασία έχει και ποιος τα πετυχαίνει, καθώς όπως σε όλα τα ντέρμπι στον κόσμο, όταν ένας παίκτης σκοράρει απέναντι στον "αιώνιο" όπως λέμε και στην Ελλάδα, τότε η αίσθηση είναι διαφορετική.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ασένσιο έχει σκοράρει και στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στους "μπλαουγκράνα", και το Σάββατο το μεσημέρι ψάχνει το σπαστό… χατ-τρικ, ενώ ο Λουίς Σουάρες είναι ο παίκτης που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ εναντίον στη Ρεάλ από την ημέρα που μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού, προσφέρει το El Clasico σε Live Streaming, μαζί με εκατοντάδες ακόμα ειδικά στοιχήματα για σκόρερς, κάρτες, γκολ και παιχνίδι με βάθος και ποιότητα!

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ