LA LIGA

Στο Μαϊάμι το Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Atletico's Correa, left, duels for the ball with Villareal's Victor Ruiz during a Spanish La Liga soccer match between Atletico de Madrid and Villareal at Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 21, 2016. (AP Photo/Oscar del Pozo)
Atletico's Correa, left, duels for the ball with Villareal's Victor Ruiz during a Spanish La Liga soccer match between Atletico de Madrid and Villareal at Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 21, 2016. (AP Photo/Oscar del Pozo) AP

Η La Liga επιβεβαίωσε και επίσημα πως ήρθε σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, έτσι ώστε το μεταξύ τους παιχνίδι στις 8 Δεκεμβρίου να γίνει στο Μαϊάμι.

Άνοιγμα στην αμερικανική αγορά κάνει η La Liga, αφού όπως ανακοίνωσε, έχει έρθει σε συμφωνία με Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε το μεταξύ τους προγραμματισμένο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών στις 8 του Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με την " El Confidencial" και οι δύο σύλλογοι ήταν από την πρώτη στιγμή θετικοί σε μία τέτοια προοπτική, όπως είχε δηλώσει και ο πρόεδρος του "κίτρινου υποβρύχιου", Φερνάντο Ρόιγ, πριν από λίγο καιρό:

"Ελπίζω πως θα συμβεί αυτή τη φορά. Το Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπορούσε να γίνει στο Μαϊάμι. Νομίζω πως θα συμφωνήσουμε με την Ατλέτικο αλλά θα ήθελα να υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους".

Όπως αναφέρεται και η διοίκηση των "ροχιμπλάνκος", επιθυμούσε να γίνει το παιχνίδι στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, καθώς παρουσιάζεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαφημιστεί και να επεκταθεί το brand name της Ατλέτικο και εκτός της Ιβηρικής χερσονήσου.

Photo Cradits: AP

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ