LA LIGA

Στην Μπιλμπάο μέχρι το 2025 (και) ο Κέπα

Στην Μπιλμπάο μέχρι το 2025 (και) ο Κέπα

H Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κέπα Αριθαμπαλάγα, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το προσεχές καλοκαίρι, μέχρι το 2025. Στα 80.000.000 ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης.

Κάτοικος Μπιλμπάο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα παραμείνει ο Κέπα Αριθαμπαλάγα. Ο Βάσκος τερματοφύλακας, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε νέο οχταετές(!) συμβόλαιο με την Αθλέτικ, με παράλληλη γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η "Marca", οι απολαβές του 23χρονου γκολκίπερ θα είναι έξι φορές μεγαλύτερες σε σχέση με την υπάρχουσα συμφωνία, ενώ παράλληλα η ρήτρα αποδέσμευσης τοποθετήθηκε στα 80.000.000 ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών τράβηξαν αρκετό διάστημα, αφού το ενδιαφέρον των "μερένγκες" είχε δυσκολέψει την παραμονή του στο Μπιλμπάο, αλλά τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή", με τον Κέπα να βάζει την υπογραφή του στο νέο deal.

Ο Κέπα θεωρείται ένας απ' τους πιο ταλαντούχους Ισπανούς γκολκίπερ, καθώς διαθέτει πλούσια προσόντα για τη θέση του. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 αγώνες της Μπιλμπάο, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του σε τέσσερις εξ αυτών. Συνολικά, με τους Βάσκους έχει 50 συμμετοχές.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Μπιλμπάο ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2025 και με τον Ινιάκι Γουίλιαμς.

H ανακοίνωση:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ