LA LIGA

Στην Μπέτις μέχρι το 2020 ο αειθαλής Χοακίν

Στην Μπέτις μέχρι το 2020 ο αειθαλής Χοακίν

Η Ρεάλ Μπέτις ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χοακίν μέχρι το καλοκαίρι του 2020, το οποίο σημαίνει πως ο θρύλος των Ανδαλουσιάνων θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τα 39!

Η σημαία θα παραμείνει στον ιστό της μέχρι το 2020. Η Ρεάλ Μπέτις ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Χοακίν γι' ακόμα δύο χρόνια, το οποίο σημαίνει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τα 39.

Ο θρύλος των "Béticos del Universo" επέστρεψε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από εννιά χρόνια σε Βαλένθια, Μάλαγα, Φιορεντίνα και παρά το γεγονός πως διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, αποτελεί μία σημαντική μονάδα στα πλάνα του Κίκε Σετιέν.

Είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπέτις, με την οποία μετράει συνολικά 38 γκολ και 16 ασίστ σε 285 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος έχει σημειώσει τρία τέρματα σε 18 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο έμπειρος χαφ-εξτρέμ, όταν ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του, θα αναλάβει διοικητικό πόσο στους Ανδαλουσιάνους.

Η ανακοίνωση:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ