LA LIGA

Στην έξοδο της Μπέτις ο Βίκτορ Σάντσεθ

Στην έξοδο της Μπέτις ο Βίκτορ Σάντσεθ

Η Μπέτις σχεδιάζει την απομάκρυνση του Βίκτορ Σάντσεθ από την τεχνική της ηγεσία, παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Μπορεί να μην τίθεται θέμα παραμονής της στη La Liga, αλλά η χρονιά ήταν απογοητευτική και κατώτερη των περιστάσεων. Μετά από 35 αγωνιστικές η Μπέτις έχει συγκεντρώσει 37 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης, με την εντός έδρας ήττα (1-4) από την Αλαβές να ωθεί στην έξοδο του "Benito Villamarín" τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Άλλωστε, αυτό ζητούσαν και οι "βερδιμπλάνκος" οπαδοί βλέποντας την Μπέτις να τρώει το ένα γκολ πίσω από το άλλο, από τους Βάσκους της Αλαβές.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη Σεβίλλη μεσούσης της σεζόν - όπως όλα δείχνουν - θα αποχωρήσει από αυτή.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει συμβόλαιο με την Μπέτις μέχρι τον Ιούνιο του 2018, αλλά ούτε αυτό είναι ικανό να εξασφαλίσει την παραμονή του στην "Heliopolis" σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo".

Photo credits: Betis twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ