LA LIGA

Στην Ατλέτικο ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Argentina's Lautaro Martinez celebrates after scoring against Brazil in a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Argentina's Lautaro Martinez celebrates after scoring against Brazil in a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Η Ατλέτικο απέκτησε τον 20χρονο Αργεντινό επιθετικό, Λαουτάρο Μαρτίνες, από τη Ράσινγκ Κλουμπ έναντι 12.000.000 ευρώ. Θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην "Academia" ως δανεικός.

Μπορεί στην Ατλέτικο να επικρατεί απογοήτευση για τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Champions League - τερμάτισε τρίτη πίσω από τις Ρόμα και Τσέλσι και θα συνεχίσει στο Europa League - αλλά οι μεταγραφικές "μηχανές" των "κολτσονέρος" δουλεύουν στο φουλ.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας έκλεισε τον 20χρονο Αργεντινό επιθετικό, Λαουτάρο Μαρτίνες, από τη Ράσινγκ Κλουμπ έναντι 12.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Νοτιοαμερικανού με την Ατλέτικο θα έχει διάρκεια έξι ετών, αλλά ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο Μπουένος Άιρες και την "Academia" μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Ράσινγκ Κλουμπ, διεθνής με την U20 της εθνικής Αργεντινής κι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στη "χώρα του τάνγκο", ενδιαφέρθηκε η Ντόρτμουντ. Αλλά, η Ατλέτικο κινήθηκε έγκαιρα, ο Αντρέα Μπέρτα (τεχνικός διευθυντής) μετέβη στην Αργεντινή κι έκλεισε το deal.

Photo credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ