LA LIGA

Στη Σπόρτινγκ "βλέπει" τον "νέο Μόντσι" η Σεβίλλη

Στη Σπόρτινγκ "βλέπει" τον "νέο Μόντσι" η Σεβίλλη

Ο αντικαταστάτης του Μόντσι, Όσκαρ Άριας, απέτυχε και η Σεβίλλη εξετάζει την περίπτωση του τωρινού τεχνικού διευθυντή της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Αντρέ Ζεράλντες.

Ο Μόντσι έφυγε για τη Ρόμα και το κενό που άφησε δεν έχει αναπληρωθεί μέχρι τώρα. Το "δεξί χέρι" του, Όσκαρ Άριας, τον αντικατέστησε στην τεχνική διεύθυνση της Σεβίλλης, αλλά το έργο ήδη έχει κριθεί αποτυχημένο.

Από τις προσθήκες επί της θητείας του, μόνον οι Έβερ Μπανέγα και Χεσούς Νάβας έχουν πείσει ότι μπορούν να προσφέρουν. Αντίθετα, οι Κερ, Πισάρο, Μουριέλ, Κορσιά, Αράνα, Σάντρο, Ρόκε Μέσα, Λαγιούν και Καρόλ - άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο - δεν έχουν αποδώσει ακόμη τα προσδοκώμενα.

Επίσης του πιστώνεται η απόφαση αλλαγής τεχνικής ηγεσίας μεσούσης της σεζόν, καθώς ο Βιντσέντσο Μοντέλα διαδέχθηκε τον Εδουάρδο Μπερίσο. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός επί των ημερών του αποδείχθηκε ο πιο κοστοβόρος στην ιστορία της ομάδας από τη "Νερβιόν" σε μία σεζόν!

Στην Ανδαλουσία σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν καταθέσει πρόταση στον τωρινό τεχνικό διευθυντή της Σπόρτινγκ, Αντρέ Ζεράλντες. Ο 32χρονος Πορτογάλος προήχθη από γενικός αρχηγός σε τεχνικός διευθυντής της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους (2017).

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαν μαζί του, ισπανικά και πορτογαλικά ΜΜΕ, υποστήριξε ότι θα σεβαστεί το συμβόλαιό του (εκπνέει στο τέλος της σεζόν) και ύστερα θα αποφασίσει.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ