LA LIGA

Σουάρες σε Μέσι: "Δεν μπορούν 2,3,4 άνθρωποι να αμαυρώσουν αυτό που είσαι"

Barcelona's Lionel Messi, right and Barcelona's Luis Suarez celebrate after Messi scored his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, right and Barcelona's Luis Suarez celebrate after Messi scored his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Λουίς Σουάρες απάντησε με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι, άφησε νέες αιχμές προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι δεν μπορούν κάποιοι να αμαυρώσουν τη φήμη του Αργεντινού.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο το Λουίς Σουάρες, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας αιχμές για την άσχημη συμπεριφορά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα υπό τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, προς τον κολλητό του φίλο.

Ο Ουρουγουανός, ο οποίος πέρασε από ιατρικά για την Ατλέτικο και φόρεσε τη φανέλα της νέας του ομάδας, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Αργεντινού και τόνισε ότι δεν μπορούν κάποιοι ελάχιστοι να αμαυρώσουν τη φήμη του πουλγκα.

Σουάρες σε Μέσι: "Δεν μπορούν 2,3,4 άνθρωποι να αμαυρώσουν αυτό που είσαι"

"Ευχαριστώ ΦΙΛΕ για τις λέξεις σου, αλλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι' αυτό που είσαι και γι' αυτό που ήσουν από την πρώτη ημέρα μαζί μου και με την οικογένειά μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΑΝΘΡΩΠΟ Λιονέλ Μέσι, στον ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ, γιατί για τον παίκτη όλος ο κόσμος γνωρίζει.

Μην ξεχνάς αυτό που σου είπα: Συνέχισε να το απολαμβάνεις και να δείχνεις γιατί είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ και γιατί 2,3 ή 4 άνθρωποι δεν μπορούν να αμαυρώσουν πόσο ΓΙΓΑΝΤΑΣ είσαι για την ομάδα και τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σε αγαπώ πολύ φίλε και θα μας λείψετε και οι 5 (οικογένεια Σουάρες)".

Photo credits: AP Images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ