LA LIGA

Σοσιεδάδ - Λεγκανές 1-1: Ο Σιόβας έβαλε φρένο στην πρωτοπόρο

Real Madrid's Gareth Bale, right, shoots the ball next to Leganes' Dimitrios Siovas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Gareth Bale, right, shoots the ball next to Leganes' Dimitrios Siovas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Λεγκανές με την οποία αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα ο Δημήτρης Σιόβας, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την πρωτοπόρο της La Liga Ρεάλ Σοσιεδάδ στο "Raele Arena".

Φρένο στην εντυπωσιακή πορεία της Ρεάλ Σοσιεδάδ έβαλε η Λεγκανές η οποία απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο "Raele Arena". Με τον Σιόβα βασικό οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στη La Liga.

Παρά την έντονη βροχόπτωση 27.684 γέμισαν την έδρα των γαλανόλευκων η οποίοι πραγματοποιούν εντυπωσιακή χρονιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρεκόρ. Ο Χοσέ Ρέθιο είδε την κίτρινη του διαιτητή μόλις στα 75 δευτερόλεπτα από τη σέντρα και έγραψε αρνητική ιστορία για την ομάδα του αφού δέχτηκε την πιο γρήγορη κάρτα στην ιστορία της Λεγκανές στη La Liga.

Η Σοσιεδάδ ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν να σπάσει τη διπλή γραμμή άμυνας της Λεγκάνες. Για να τα καταφέρει έπρεπε να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 63'. Ο Γιανουζάι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μικέλ Μερίνο βρήκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και σε μία από τις ελάχιστες τελικές τους στο ματς κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 78' ο Μέσα έκανε την σέντρα από τα δεξιά ο Εν-Νεσιρί πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρεμίρο.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με την Σοσιεδάδ να είναι μεν μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λεγκανές 1-1 (63' Μερίνο / 78' Εν Νεσιρί)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αλαβές - Βαγιαδολίδ (14:00)

Βαλένθια - Γρανάδα (17:00)

Έιμπαρ - Ρεάλ Μαδρίτης (19:30)

Μπαρτσελόνα - Θέλτα (22:00)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ (13:00)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε (15:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ (17:00)

Χετάφε - Οσασούνα (19:30)

Μπέτις - Σεβίλλη (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ