LA LIGA

Σφήνα της Ατλέτικο για Χάμες

Atletico's Saul, left, duels for the ball with Real Madrids James during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday Feb. 27, 2016. (AP Photo/Oscar del Pozo)
Atletico's Saul, left, duels for the ball with Real Madrids James during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday Feb. 27, 2016. (AP Photo/Oscar del Pozo) AP

Μπορεί ο Χάμες Ροντρίγκες ν' αποτελεί διακαή πόθο της Νάπολι, αλλά τις τελευταίες ώρες η Ατλέτικο έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του 27χρονου Κολομβιανού μέσου της Ρεάλ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι από τα "hot" ονόματα της τρέχουσας (θερινής) μεταγραφικής περιόδου. Μπορεί ο 27χρονος Κολομβιανός να βρίσκεται στη Βραζιλία με τους καφετέρος για το Κόπα Αμέρικα 2019, αλλά το μέλλον του "παίζεται" στην Ευρώπη.

Επέστρεψε στη Ρεάλ μετά το πέρας του δανεισμού του στην Μπάγερν, αλλά δεν θα μείνει στη Μαδρίτη. Η Νάπολι βρίσκεται τον τελευταίο μήνα σε pole position, καθώς η απόκτησή του - σε συνδυασμό μ' εκείνη του Κώστα Μανωλά - αποτελεί προτεραιότητα για τον προπονητή των παρτενοπέι, Κάρλο Αντσελότι.

Η ομάδα του ιταλικού Νότου, πλέον, δεν παίζει μόνη της. Σύμφωνα με την εκπομπή "El Larguero" του "Cadena Ser" η Ατλέτικο προσπαθεί ν' αποκτήσει τον Χάμες Ροντρίγκες κι έχει μπει σφήνα στη διεκδίκησή του.

Εάν καταφέρει και τον αποκτήσει, θα είναι ο δεύτερος παίκτης που την ίδια μεταγραφική περίοδο θα μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλάζοντας όμως φανέλα. Οι κολτονέρος ανακοίνωσαν στις 20 Ιουνίου την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού αμυντικού μέσου από τους μερένγκες αντί 40.000.000 ευρώ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ